Betaling en Verzending


Wij accepteren de meest gebruikte betaalmethoden.

iDeal - Als u beschikt over een bankrekening bij ABN-AMRO, Rabobank, Fortis, RBS, ING, ASN Bank, Friesland Bank of Triodos en over de mogelijkheid tot internet bankieren, kunt u met iDeal betalen. Met iDeal rekent u af in uw vertrouwde bankomgeving. iDeal is uitsluitend te gebruiken in Nederland.

PayPal en Creditcard - Wij accepteren PayPal betalingen en Creditcard betalingen via PayPal.

Overschrijving - U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekening NL53RABO0376935960 ten name van Ruitershop Pas de Deux te Noordwijk onder vermelding van uw bestelnummer. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van uw betaling enkele dagen in beslag neemt. Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling verwerkt. Als u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u via email een bevestiging met daarin de gegevens die u nodig heeft om het openstaande bedrag te voldoen.

Pin en Contant - Wanneer u uw bestelling afhaald in Noordwijk kunt u met Pin, Credit Card of Contact betalen.


Verzenden van uw bestelling

Wij maken gebruik van GLS. In de overgrote meerderheid van de gevallen zal uw bestelling, mits op een werkdag voor 12:00 besteld en betaald met iDeal, PayPal, rembours of Creditcard, de volgende werkdag bij u worden aangeboden. Het is niet mogelijk bestellingen op postbussen af te laten leveren.

Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een email met een track & trace nummer van GLS zodat u uw bestelling online kunt volgen.

Verzendkosten

Wij € 6,75 verzendkosten, bij bestellingen van € 100,00 of meer berekenen wij geen verzendkosten. Uw bestelling wordt verzekerd en aangetekend verzonden.